20 Jaar | GPS Tracking

Dit is het derde blog in een serie over E-mergo’s 20-jarig bestaan. Klik hier voor alle blogs uit deze serie.

In een eerder blog kondigde we al aan dat we dit jaar ter ere van ons 20-jarig bestaan op de fiets stappen naar Aarhus. In dit derde blog verteld collega Ben van der Helm over de GPS-trackers die zowel de groep fietsers als de andere groepen collega’s meenemen en het Power BI-dashboard dat daar aan verbonden is.

E-mergo, jubileum, 20 jaar
E-mergo bestaat 1 oktober 20 jaar, om dit te vieren stappen we op de fiets richting het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus, Denemarken. We geven graag de mogelijkheid aan onze klanten en relaties om onze fietstocht naar Aarhus te volgen. Daarom heeft onze collega Ben van der Helm samen met collega Niek Guijt een mooi dashboard gemaakt in Power BI op basis van data uit GPS-trackers. In dit dashboard kun je de groep fietsers op elk moment volgen. De fietsers krijgen ook ondersteuning van een materiaalwagen en een camper. Deze zijn beide ook uitgerust met een tracker waardoor deze ook te volgen zijn in het dashboard.

Maar niet iedereen gaat naar Aarhus fietsen. Naast de groep fietsers zijn er ook twee groepen die onderweg naar Aarhus met de auto naar Hamburg en Legoland gaan. Deze twee groepen zijn ook uitgerust met een GPS-tracker. In totaal zijn er dus zo’n 5 groepen te volgen in het dashboard. Hierdoor kun je gemakkelijk zien waar iedereen is op dat moment. Dit is zowel voor klanten en relaties leuk als voor onze collega’s onderling.

In de video hieronder legt Ben uit hoe de GPS-trackers precies werken en hij laat zien hoe de eerste versie van het dashboard eruit ziet: 

 

Op de hoogte blijven van ons avontuur?

Wil jij op de hoogte blijven van onze fietstocht naar Aarhus en de volgende video niet missen? Volg ons dan via LinkedIn of Instagram.

LinkedInInstagram

E-mergo & TimeXtender

Het bouwen van een traditioneel data warehouse kost veel tijd en veel geld. Bovendien is het toevoegen of migreren van databronnen vaak niet eenvoudig door handmatige bewerkingen van developers en een gebrek aan documentatie. TimeXtender brengt hier verandering in door veel werkzaamheden te automatiseren. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen. Dat is dan ook de reden dat E-mergo partner is van TimeXtender. Wij zetten het platform veelvuldig in voor klanten zoals Colliers, Facilicom en Heijmans. Wil je meer weten over dit innovatieve data management platform? Schrijf je dan in voor een gratis live demo.
timextender partner of the year

Inschrijven