20 Jaar | De route naar Aarhus

Dit is het tweede blog in een serie over E-mergo’s 20-jarig bestaan. Klik hier voor alle blogs uit deze serie.

In een eerder blog besproken we al dat we dit jaar ter ere van ons 20-jarig bestaan op de fiets stappen naar Aarhus. In dit tweede blog laat collega Richard in de video zien hoe hij de route heeft uitgestippeld en wat er bij zo’n proces precies allemaal komt kijken.

E-mergo, jubileum, 20 jaar

E-mergo bestaat 1 oktober 20 jaar, om dit te vieren stappen wij met z’n allen op de fiets richting het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus in Denemarken. Maar bij zo’n fietstocht kom nogal wat kijken, zoals het uitwerken van de route. Want je kan natuurlijk gemakkelijk op Google Maps de eindbestemming intypen, maar dan fiets je vaak de snelle route van A naar B en niet langs alle mooie plekjes die je onderweg tegen kunt komen.

Daarom is onze collega Richard aan de slag gegaan met de route. Dit deed hij 5 jaar geleden ook al voor de fietstocht naar Lund. In de video hieronder laat Richard zien hoe hij de route heeft gemaakt en waar hij allemaal op moest letten.

Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met interessante highlights onderweg, rustplekken, parkeerplekken en de locatie van de hotels. Of we ons precies aan de route houden in september kun je zien door ons te volgen via GPS. In de volgende video zal onze collega Ben hier meer over vertellen.

Op de hoogte blijven van ons avontuur?

Wil jij op de hoogte blijven van onze fietstocht naar Aarhus en de volgende video niet missen? Volg ons dan via LinkedIn en Instagram.

LinkedIn     Instagram

E-mergo & TimeXtender

Het bouwen van een traditioneel data warehouse kost veel tijd en veel geld. Bovendien is het toevoegen of migreren van databronnen vaak niet eenvoudig door handmatige bewerkingen van developers en een gebrek aan documentatie. TimeXtender brengt hier verandering in door veel werkzaamheden te automatiseren. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen. Dat is dan ook de reden dat E-mergo partner is van TimeXtender.Wij zetten het platform veelvuldig in voor klanten zoals Colliers, Facilicom en Heijmans. Wil je meer weten over dit innovatieve data management platform? Schrijf je dan in voor een gratis live demo.
timextender partner of the year

Inschrijven