E-mergo is TimeXtender Benelux Partner of the Year 2020

TimeXtender heeft E-mergo voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Benelux Partner of the Year! De award is digitaal uitgereikt tijdens het online Xtend21 Partner Event.

Partner of the Year 2019 & 2020

Dit is het tweede jaar op rij dat E-mergo de Benelux Partner of the Year award in ontvangst mag nemen. Wij hebben deze award verdiend door in de Benelux het best te presteren in diverse categorieën zoals het aantal gecertificeerde TimeXtender consultants, marketinginspanningen, Microsoftkennis, cloud infrastructuurkennis en het aantal tevreden gebruikers.

Wij zijn al sinds 2016 partner van TimeXtender en hebben de krachtige data management software succesvol geïmplementeerd bij klanten zoals Heijmans, VolkerWessels, Floral Trade Group en Colliers.

Succesvol jaar

Ondanks de vele uitdagingen die 2020 met zich meebrachten heeft E-mergo het jaar succesvol weten af te sluiten. Op het gebied van TimeXtender heeft E-mergo haar business met 133% weten te groeien. Het merendeel van deze groei bestond uit Corporate en Enterprise klanten.

Gedurende 2020 heeft E-mergo een low-code mindset weten te adopteren wanneer het gaat om nieuwe projecten op het gebied van Data Management, Data Analytics en App Development. Deze mindset is zichtbaar in haar softwareassortiment dat zo veel mogelijk gericht is op automatisering en selfservice functionaliteiten en waarbij coderen tot een minimum beperkt wordt.

Specialistische kennis

Wij hebben een groot deel van onze consultants voorzien van TimeXtender trainingen. Door deze opleiding en ruime ervaring beschikken wij over specialistische kennis op het gebied van TimeXtender data management. Zo zijn onze consultants in staat complexe data omgevingen zoals AFAS en/of SAP succesvol in TimeXtender te laden om deze data vervolgens in diverse endpoints te kunnen gebruiken zoals apps en data analytics tools. Naast specialistische kennis van bronsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in de combinatie van TimeXtender, Microsoft Power BI en Microsoft Azure, ook wel bekend als E-mergo’s Gouden Driehoek. Wij geloven dat deze combinatie klanten helpt om op een snellere, schaalbaardere manier meer waarde uit hun data te halen.

Samenwerken?

Wil jij ook aan de slag met deze krachtige data management software? Neem contact met ons op via het formulier hieronder of plan zelf een online afspraak met ons in.