20 jaar | We hebben het weer gehaald!

Zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel weten zijn wij een maand geleden naar Aarhus gefietst ter ere van ons 20-jarig bestaan. Op 29 september zijn we vertrokken vanuit ons kantoor in Delft naar het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus, Denemarken. Hier kwamen wij op 1 oktober (onze verjaardag) aan. In dit blog lees je meer over hoe de reis is verlopen.

Het 20-jarig bestaan vieren met een fietstocht naar Aarhus, een stedentrip naar Hamburg en een stedentrip naar Billund was weer een uniek event. Het leven is verhalen maken en neem van mij aan dat er weer veel verhalen gecreëerd zijn. Trots op waar we als bedrijf staan en op wat we vorige week hebben neergezet. Wat een mooie club mensen!

– Jaco Geluk, Managing Director bij E-mergo

Waarom naar Aarhus fietsen?

Maar waarom zijn we eigenlijk op de fiets gestapt naar Aarhus? Inmiddels is het bij E-mergo een traditie om een jubileum te vieren in de vorm van een fietstocht. Zo stapten we 5 jaar geleden ter ere van ons 15-jarig bestaan op de fiets naar de oprichtingsstad van Qlik in Lund, Zweden. Weer 5 jaar daarvoor zijn we ter ere van ons 10-jarig bestaan naar de zusterstad van Delft, Freiberg in Duitsland gefietst.

Toen er dit jaar plannen werden gemaakt voor ons 20-jarig jubileum leek het ons dan ook leuk om deze traditie voort te zetten. Als TimeXtender Parter of the Year (2019&2020) vonden we het dan ook een goed idee om de reis dit keer naar het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus, Denemarken te laten gaan.

Meer weten over de voorbereidingen? Bekijk dan hier alle blogs.

Twintig jaar E-mergo, samengevat in 4 dagen: hard werken, een teamprestatie, maar bovenal veel plezier. Onze kernwaarden kwaliteit, pragmatiek en sportiviteit kwamen allemaal aan bod.

– Aad van den Berg, Managing Director bij E-mergo

De reis naar Denemarken

De reis was onderverdeeld in 3 verschillende groepen richting Denemarken: de groep fietsers, de groep die met de auto naar Hamburg ging en de groep die met de auto naar Legoland in Billund ging. De groep fietsers vertrok woensdag 29 september om 6 uur ’s ochtends met materiaalwagen en camper vanuit het kantoor in Delft. Gedurende 3 dagen zijn zij in estafette vorm van Delft naar Aarhus gefietst onder begeleiding van enkele auto’s en een camper. Tijdens hun reis gingen de twee andere groepen met de auto op weg om naar Hamburg en Billund. Uiteindelijk kwamen alle groepen weer samen op vrijdag 1 oktober, de dag van het jubileum, bij TimeXtender in Aarhus.

De 856 kilometer lange reis verliep niet zonder slag of stoot maar na tientallen lekke banden, kapotte spaken, harde regen, krakende kettingen, valpartijen, een kwijtgeraakte fiets en zere benen, is ons hele team van 60 personen aangekomen bij TimeXtender in Aarhus. Hier zorgde het team van TimeXtender voor een warm onthaal inclusief finish, DJ, fotomuur en een champagnedouche.

We werden als helden ontvangen door TimeXtender. In een regen van champagne kwamen we over de finishlijn. Wat zijn we hen dankbaar voor de perfecte finish, het dagprogramma op zaterdag en de gezelligheid in de Hant werk brouwerij.

– Jaco Geluk, Managing Director bij E-mergo

Op de zaterdag was het dagprogramma georganiseerd door TimeXtender en ’s avonds vond er een waar E-mergofest plaats. Met een DJ, dansvloer, foodcorners en ouderwetse arcade spellen in het sfeervolle Spiselauget in Aarhus. Uiteraard is het licht uitgedaan in het nachtleven van Aarhus.

Onze hele reis was te volgen via social media en ook was er een interne app gemaakt in Microsoft Power Apps voor de medewerkers om hun foto’s met elkaar te delen. In deze app was er ook belangrijke reisinformatie te vinden zoals hotellocaties en de lokale coronaregels.

We´re very proud and grateful for our partnership and that E-mergo chose to celebrate their 20th anniversary with the Xpeople. E-mergo’s achievements are admirable and they´re a true role model to the business world.
– Anne Krog Iversen, DNA & Culture Officer bij TimeXtender

 

 

E-mergo & TimeXtender

Het bouwen van een traditioneel data warehouse kost veel tijd en veel geld. Bovendien is het toevoegen of migreren van databronnen vaak niet eenvoudig door handmatige bewerkingen van developers en een gebrek aan documentatie. TimeXtender brengt hier verandering in door veel werkzaamheden te automatiseren. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen. Dat is dan ook de reden dat E-mergo partner is van TimeXtender. Wij zetten het platform veelvuldig in voor klanten zoals Colliers, Facilicom en Heijmans. Wil je meer weten over dit innovatieve data management platform? Schrijf je dan in voor een live demo via Microsoft Teams.
timextender partner of the year

Live Demo