E-mergo is TimeXtender Benelux Partner of the Year 2021

TimeXtender Partner of the Year 2021, TimeXtender, E-mergo

TimeXtender heeft E-mergo voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Benelux Partner of the Year! Wij mochten de award digitaal in ontvangst nemen tijdens het online Xtend22 Partner Event op 3 februari.

TimeXtender Partner of the Year 2019, 2020 én 2021

Dit is het derde jaar op rij dat E-mergo de Benelux Partner of the Year award in ontvangst mag nemen. Bijna 30 Benelux partners zijn door TimeXtender geëvalueerd op hun prestaties binnen diverse categorieën zoals het aantal gecertificeerde consultants, marketinginspanningen, Microsoftkennis, cloud infrastructuurkennis en het aantal tevreden gebruikers. Wij zijn dus zeer trots om onszelf voor de derde keer Benelux Partner of the Year te mogen noemen.

Succesvol partnerschap

E-mergo is al lange tijd partner van TimeXtender en heeft de krachtige data management software over de jaren bij diverse klanten succes geïmplementeerd zoals Facilicom, Colliers, Heijmans en Pathé. 2021 Was wederom een succesvol jaar voor ons op het gebied van TimeXtender wat zich uitte in een gerealiseerde groei van 111%.

 

Een greep uit onze klanten

timextender, partner, timextender partner of the year, e-mergo, data warehouse
floral trade group logo, TimeXtender
Pathe, Pathe logo, TimeXtender
Facilicom, facilicom logo, TimeXtender

 

Specialistische kennis

power bi, microsoft, azure, timextender, datavisualisatie, data warehouse, data, cloudEen groot deel van onze medewerkers is voorzien van TimeXtender trainingen. Door deze opleiding en onze ruime ervaring beschikken onze medewerkers over specialistische kennis op het gebied van TimeXtender. Zo zijn zij in staat complexe data omgevingen zoals AFAS en/of SAP succesvol in TimeXtender te verbinden om de data daarna in diverse endpoints te kunnen gebruiken zoals apps en data analytics tools.

Naast specialistische kennis van bronsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in de combinatie van TimeXtender, Microsoft Power BI en Microsoft Azure, ook wel bekend als E-mergo’s Gouden Driehoek. Wij geloven dat deze krachtige combinatie klanten helpt om op een snelle, schaalbare manier meer waarde uit hun data te halen.

Benieuwd geworden?

Wil jij ook aan de slag met deze software? Neem deel aan de live demo’s die we maandelijks organiseren, neem contact op via het formulier hieronder of plan zelf een online afspraak met ons in.

 

Live Demo  Afspraak inplannen