Manage your data,
innovate your business

Onze software

Wij leveren Data Management, Data Analytics en App Development oplossingen met behulp van de software van Qlik, Microsoft, Mendix en TimeXtender.

Power BI

Microsoft Power BI is een interactieve datavisualisatie tool die organisaties helpt om datagedreven beslissingen te nemen. Power BI combineert data uit zowel interne als externe databronnen zoals ERP- en CRM systemen maar ook online bronnen als Google Analytics en Facebook. De gecombineerde data wordt weergegeven in een gebruiksvriendelijk dashboard waarbij de belangrijkste KPI’s worden uitgelicht. Zo kun je eenvoudig bedrijfsprocessen monitoren en verbeteren.

Power bi, powerbi, power bi consultancy, power bi specialistpower bi, microsoft power bi, power bi logo,

Ontdek Power BI     Online Demo inplannen

Qlik Sense

Qlik Sense is een selfservice data discovery en datavisualisatie oplossing die zó intuïtief is dat iedereen in jouw organisatie eenvoudig en snel eigen rapporten en dynamische dashboards kan maken. Qlik ontsluit al je databronnen en biedt uitgebreide security & governance mogelijkheden om kwaliteit te waarborgen.

qlik sense logo,qlik sense

Ontdek meer     Online Demo inplannen

TimeXtender

Met TimeXtender bouw je een modern data warehouse dat automatisch script en (AVG) documentatie genereert. Dit Data Management Platform automatiseert herhaaldelijke en tijdrovende taken waardoor je in veel minder tijd een veel beter data warehouse bouwt. Zo kun je moeiteloos extra databronnen toevoegen aan je analytics omgeving.

datawarehousing,dwa,timextender proces, datawarehouse proces,discovery hub, timextender,dwa,datawarehouse, data warehouse, data warehouse automation, data warehouse software,
timextender,timextender logo, timextender partner

Ontdek TimeXtender     Online Demo inplannen

Qlik Data Integration

Het Qlik Data Integration Platform (voorheen Attunity) levert op efficiënte wijze realtime, analyse-ready, data aan streaming- en cloudplatforms, data warehouses en data lakes. Dankzij Qlik Data Integration’s snelle werkwijze kun je eenvoudig je dataverzameling bijwerken, zonder dat bronsystemen worden beïnvloed.

QDI, Qlik data integration, data integration, qlik, qlik compose, attunity, qlik replicate, data catalog

Ontdek meer     Online Demo inplannen

Power Apps

Vergroot overal in je organisatie de flexibiliteit door apps met weinig code te bouwen waarmee je processen kunt digitaliseren en moderniseren. Met Power Apps van Microsoft kun je direct aan de slag en geef je iedereen in je organisatie de mogelijkheid om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars. Met behulp van Power Apps kan een groot aantal appscenario’s worden gerealiseerd waarmee handmatige en verouderde processen (bijvoorbeeld in Microsoft Excel of Access) digitaal kunnen worden getransformeerd.

power-apps-voorbeeld
MS, Microsoft, power apps, powerapps, low code, microsoft low code

Ontdek Power Apps     Online Demo inplannen

Mendix

Wacht niet om te innoveren. Bouw, test en implementeer applicaties die nu impact hebben met een low-code platform. Low-code applicatie ontwikkeling maakt het mogelijk om voor iedereen in de organisatie web en mobiele applicaties te maken zonder te hoeven coderen. Bedrijven ontwikkelen met Mendix applicaties en portalen om efficiënter te werken, de klantbeleving te verbeteren, oude systemen te vervangen en innovatie te bevorderen.

Mendix, low code, low code application platform, app platform
mendix,mendix logo, mendix partner, mendix reseller

Ontdek Mendix     Online Demo inplannen

Onze oplossingen

Data Driven

Data driven, oftewel datagedreven werken, is niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfsvoering. Ons doel is om deze manier van werken voor alle bedrijven toegankelijk te maken. Om dit te realiseren hebben wij 7 stappen gedefinieerd bestaande uit diverse (strategie) workshops, advies, trainingen en passende (software) oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een KPI Workshop, App in a Day sessie of Business Value Workshop.

Ontdek Data Driven

Data Management

Een datagedreven organisatie begint met een goed fundament. Wij creëren dit fundament graag met het data management platform TimeXtender of het Qlik Data Integration Platform(voorheen Attunity). Door software, supportworkshopstrainingenconsultancy en hulp met je datastrategie te leveren zijn wij in staat om klanten te voorzien van een stevig data fundament waarop zij zelf verder kunnen bouwen.

Ontdek Data Management

Data Analytics

Ons doel is om data aan alle werknemers binnen een bedrijf aan te bieden zodat hier zo veel mogelijk waarde uit gehaald kan worden. Daarom leveren wij diverse data analytics software waaronder Power BI, Qlik Sense en QlikView.  Door zowel Qlik als Power BI aan te bieden zijn we in staat om aan te sluiten bij de analyticsstrategie van verschillende bedrijven. Naast deze software leveren wij ook diensten zoals supporttrainingen en consultancy.

Ontdek Data Analytics

App Development

Data Management en Data Analytics geven je grip op data en creëren inzicht. Om dit maximaal te benutten voor kostenverlaging, groei en innovaties, is digitale ondersteuning nodig van je klantinteracties, werkprocessen en innovaties. Wij maken dit mogelijk met behulp low-code application development platforms zoals Mendix en Power Apps. Naast deze software leveren wij ook diensten zoals supporttrainingen en consultancy.

Ontdek App Development