De case van Agro Energy

 

  • Het op een hoger plan tillen van het risicomanagement (omzet, afzet, marge) door de risico’s sneller in kaart te brengen
  • Tijdbesparing op het genereren van stuurinformatie
  • Afhankelijkheid van individuele Excel experts terugbrengen waardoor de continuïteit van kritische informatie gewaarborgd is

Het Resultaat

Effiënter en effectiever

QlikView zorgt ervoor dat er snel en consistent inzicht is in omzet, afzet en marges. De organisatie is hierdoor sneller bij te sturen dan voorheen doordat risico’s met hoog tempo in kaart gebracht worden.

Tijdsbesparing

QlikView zorgt voor enorme tijdbesparing op het genereren van stuurinformatie. De inkoopafdeling kan daardoor sneller beschikken over informatie waardoor energie efficiënter ingekocht kan worden.

Optimalisatie en Automatisatie

Het facturatieproces is met QlikView geoptimaliseerd doordat er snel inzicht is op uitval en “days to invoice” op klantniveau. Dit komt doordat men met QlikView kritische stuurinformatie altijd beschikbaar heeft door automatisch ingestelde uitleesprocessen.

Met QlikView zijn we afgestapt van veel handmatige bewerkingen van data. Hierdoor is de data betrouwbaarder en besparen we tijd en hiermee kosten. QlikView zorgt ervoor dat de organisatie snel en gemakkelijk over stuurinformatie kan beschikken, daarnaast brengt QlikView creativiteit in de organisatie omdat de data van alle kanten geanalyseerd kan worden.

Julien Boonen

Director operations bij Agro Energy

Contactformulier

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.