Leer hoe je Microsoft Fabric optimaal in kunt zetten

Het is je vast niet ontgaan dat Microsoft vorig jaar Fabric heeft gelanceerd. Fabric is het alles-in-één platform van Microsoft waarin je data op één plek kan extraheren, transformeren en visualiseren.

Maar wat betekent deze nieuwe technologie voor jouw organisatie? Tijdens ons evenement “Innoveer & Accelereer met Microsoft Fabric” leer jij van experts alle ins & outs van Fabric. Zo kom jij te weten hoe je met Fabric het maximale uit jouw data kunt halen.


Center Image


fabric-desktop


Center Image


Microsoft Fabric, Fabric

Het programma

Op dinsdag 25 juni gaat “Innoveer & Accelereer met Microsoft Fabric” van start op het hoofdkantoor van Microsoft. We zullen de dag aftrappen met een sessie over het belang van duidelijke KPIs. Vervolgens zal je volledig worden meegenomen in de mogelijkheden van Microsoft Fabric. Als aanvulling hierop zal er dieper worden ingegaan op hoe Fabric en TimeXtender elkaar versterken en bij welke data architectuur je het maximale uit Fabric kunt halen.

Na de lunch kom je te weten hoe een transitie naar de cloud eruit ziet en of jouw organisatie hier al klaar voor is. Ontdek de toekomst met Jan Depping die baanbrekende mogelijkheden in AI en Data Governance deelt. Ten slotte zal één van onze klanten, Heijmans, spreken over hoe zij de Fabric Adoption Roadmap hebben toegepast binnen hun organisatie. Na afloop van het event is er een borrel en kun je terecht voor een 1-op-1 sessie, waar je al jouw vragen direct kan stellen aan de experts. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Agenda:

09:30 Inloop & registratie
10:00 Van doel naar data: Het belang van eenduidige KPIs
10:30 Introductie Microsoft Fabric
11:00 Pauze
11:15 Versnel Microsoft Fabric met TimeXtender
11:45 Data architectuur & Azure landing zone
12:15 Lunchbreak
13:00 Transitie naar de Cloud: Ben jij er klaar voor?
13:15 Data governance & AI
14:00 Pauze
14:15 Keynote Heijmans | Fabric adoptie roadmap
14:45 Wrap up
15:00 Borrel en ruimte voor 1-op-1 Q&A meetings


Innoveer & Accelereer met Microsoft Fabric

  • Om je aanmelding te voltooien, hebben we onderstaande contactgegevens van je nodig. Zo kunnen wij je op de hoogte houden over dit event. Alvast bedankt!


  • Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.