Is een low-code platform het echt waard?

Volgens onderzoeksbureau Forrester Consulting is het dat zeker. Mendix gaf Forrester de opdracht om een ​​Total Economic Impact (TEI) op een objectieve wijze te onderzoeken en de mogelijke voordelen die organisaties ervaren door het Low-Code-platform in te zetten. Het doel van deze studie is om lezers en prospects een kader te bieden om de mogelijke financiële impact van het low-code platform Mendix te evalueren voor hun organisaties. Dit rigoureuze onderzoek bevatte interviews met stakeholders van vier Mendix-klanten, waarbij hun real-world prestaties werden toegepast in een economisch model dat zowel de verwachte risico’s als de voordelen van een investering in het Mendix-platform heeft gekwantificeerd. Feedback van deze Mendix klanten is ook te lezen in het rapport. Download het rapport en ontdek hoe andere organisaties Mendix technologie, ecosysteem en support hebben geëvalueerd.

De samengestelde organisaties in het rapport van Forrester realiseerde in drie jaar tijd $ 20,52 miljoen aan gekwantificeerde voordelen. Download het Forrester rapport en lees meer over:

  • Besparingen van $ 8,1 miljoen in het opleveringsproces van applicaties
  • Efficiencywinst van $ 6 miljoen door de digitalisering van processen
  • Een incrementele brutowinst van $ 3,1 miljoen door verbeterde klantervaringen
  • Nieuwe brutowinst van $ 3,3 miljoen door het versnellen van de time-to-market voor nieuwe producten

Mendix, Forrester, Total economic impact, low code, low code platform, low code development, mendix platform, is mendix worth it

“The ability to develop new products quickly with Mendix has changed our business… We can get so much out to our customers much faster, and we get quick feedback from them. The speed-to-market has improved our relationship with our customers.”
– Geïnterviewde VP of Software Development

Bekijk het rapport

  • Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.