Qlik Dual licentie

Qlik dual use, qlikview, qlik sense, qlik dual offer, qlik dual use offer, qlik dual, qlikview license, qlik sense license, qlik licenties

QlikView gebruikers kunnen met de nieuwe Dual-use licentie ook gebruik maken van Qlik Sense

Qlik, leider in data analytics, heeft een nieuw licentietype aangekondigd waarmee 30,000 QlikView gebruikers direct hun analytics omgeving kunnen uitbreiden met Qlik Sense voor een 30% verhoging van de jaarlijkse QlikView maintenance. Deze aanbieding zorgt ervoor dat QlikView gebruikers meer analytics mogelijkheden hebben en de data literacy van de organisatie kunnen verhogen terwijl zij hun kritieke QlikView applicaties blijven gebruiken.

In elke interactie met onze loyale QlikView klanten hoor ik hoe essentieel het is voor hun bedrijfsvoering. Tegelijk zien zij ook hoe Qlik Sense hun kan helpen om nog meer datagedreven te worden. Dit aanbod is een weergave van ons streven om aan de behoeften van onze loyale klanten te voldoen met een model voor Dual-gebruik dat hen de grootste waarde zal opleveren.

– Mike Capone, Qlik CEO

Qlik blijft in QlikView investeren en biedt jaarlijks nieuwe versies van de software aan om het analytics gebruik van haar klanten te ondersteunen. Door Qlik Sense hier aan toe te voegen worden selfservice analytics toegankelijk voor iedereen in de organisatie. Qlik Sense bevat de nieuwste technologieën zoals Augmented Intelligence, Multi Cloud en ondersteuning op alle devices. Dit zorgt ervoor dat data door iedereen kan worden gebruikt en bij elk besluit.

Zowel QlikView als Qlik Sense draaien op de gepatenteerde Qlik Associative Engine dat data combineert en alle associaties hiertussen weergeeft. Omdat beide producten gebruik maken van dezelfde motor is het voor gebruikers mogelijk om bestaande middelen zoals data modellen en expressies opnieuw te gebruiken. Qlik blijft verder ontwikkelen om de combinatie en integratie van de twee producten nog beter te maken door bijvoorbeeld één access point te maken, single user identity management en functionaliteiten voor applicatie en architectuur beoordelingen toe te voegen.

Ben je benieuwd naar de Dual-use aanbieding en wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.