Het TimeXtender Monitoring Dashboard

Om de continuïteit van een TimeXtender omgeving te verbeteren is het handig om over een dashboard te beschikken dat specifiek ontworpen is voor het monitoren van deze omgeving. Op deze manier voorkom je issues en incidenten. Daarom heeft E-mergo het TimeXtender Monitoring Dashboard ontwikkelt. In dit blog vertelt supportmanager Calvin Bergkamp je meer over dit dashboard.
Lees verder

Microsoft Fabric Community Conference 2024 Highlights

Een paar weken terug kreeg BI Consultant Frank Herling de kans om de “Microsoft Fabric Community Conference” in Las Vegas bij te wonen. Microsoft Fabric is op dit moment enorm populair en zit vol met innovatie. In dit blog zal hij de belangrijkste informatie die hij tijdens deze week heeft vergaard voor je samenvatten.
Lees verder

Power BI Admin Tool

Vaak ontbreekt bij organisaties het inzicht van hoe hun medewerkers gebruikmaken van dashboards en de daarmee gepaarde kosten. De Power BI Admin tool biedt hierbij ondersteuning. In dit artikel bespreken we de functies van deze tool en hoe het waardevolle inzichten kan verschaffen over het gebruik van dashboards binnen je organisatie.
Lees verder

Data 101: Data Literacy

In deze reeks Data 101 blogs leggen we je elke keer uit wat een bepaald begrip in de datawereld nou eigenlijk betekent. Deze keer hebben we het over 'data literacy'. Data literacy, ook wel datageletterheid genoemd in het Nederlands, is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in een wereld vol data. Toch hebben veel organisaties problemen om succesvol datagedreven werken. In dit blog zullen we uitleggen wat data literacy is, waarom het belangrijk is, en hoe je je data literacy kunt verbeteren in jouw organisatie.
Lees verder

Alle voordelen van Azure DevOps

In de wereld van IT wordt de juiste ondersteuning bij ontwikkelingsprocessen van cruciaal belang. Je wilt groeien op het gebied van samenwerken en gebruik maken van de nieuwste technologieën. Azure DevOps kan hierbij ondersteuning bieden. In dit blog legt Frank Herling uit wat Azure DevOps voor jouw organisatie kan betekenen.
Lees verder