10 Trends for BI – Discover the Future of Data

Download hier het ebook '10 Trends for BI' en ontdek de trends die een basis gaan vormen voor een betere 'data literacy'. Deze verbetering zal ervoor zorgen dat men meer gaat doen met de informatie waarover zij beschikken. Nieuwe platforms en technologieën zullen individuen op weg helpen om 'data literate' (datageletterd) te worden. Uiteindelijk zal dit leiden tot een nieuwe periode waarin mensen meer comfortabel met data om zullen gaan dan ooit tevoren.
Lees verder

De Qlik Sense Mobile iOS app

De Qlik Sense Mobile App is nu beschikbaar! Hiermee kan ook offline gewerkt worden. Dit is een belangrijke stap voor Qlik, aangezien het offline kunnen werken met Qlik Sense een veel gehoorde wens is van haar klanten. Hoe installeer je de app? Wat kun je wel en niet met de app? En hoe zit het met de beveiliging? In dit blog krijg je antwoord op al deze vragen.
Lees verder

Nieuw: ‘Qlik Sense September 2017’

Qlik heeft een nieuwe versie van Qlik Sense uitgebracht onder de naam 'Qlik Sense September 2017'. In dit blog bekijken we nieuwe features zoals de Waterfall Chart, Dynamic Labels en de Qlik Sense iOS (offline) app voor iPads. Lees snel verder en download hier de Desktop versie van Qlik Sense September 2017!
Lees verder

De kracht van Customer Analytics

Energiebedrijven kunnen enorm profiteren van analytics oplossingen gericht op klantendata. Er worden steeds vaker uitgebreide KPI's opgesteld om dit in de gaten te houden. Denk hierbij aan processen zoals call center operations, sales, Customer Lifetime Value(CLV), churn en klantsentiment. In dit blog bekijken wij deze KPI's en de waarde van analytics oplossingen voor de energiebranche.
Lees verder

5 Tips voor Data Storytelling

Ontdek in dit ebook 5 tips om data om te zetten in een krachtig verhaal met behulp van Data Storytelling. Lees hoe je de juiste combinatie maakt van datavisualisaties, een helder ontwerp en contextuele informatie.
Lees verder
Pagina 1 van 1612345...10...Minst recente »